Spuigenoten breiclub van start

breiclubSinds kort heeft de Spuigenoten breiclub haar intrek genomen in de foyer van het theater. Elke woensdag avond, vanaf 19:00, komen de brei- en haakliefhebbers bijeen om – onder het genot van een kopje koffie of thee – al breiend te genieten van de sfeer in de foyer. Iedereen is welkom om te komen kijken of mee te doen. Ervaring is niet nodig: we leren graag van elkaar.

De contactpersoon is Corrie Apon. Je kunt haar bereiken door hieronder een reactie te plaatsen.

 


Reacties

18 reacties op “Spuigenoten breiclub van start”

 1. Hallo Corrrie,
  Ben ik weer. Nu hoop ik iets vroeger en daardoor op tijd.
  Heb nog steeds niet genoeg energie om ’s avonds de deur uit te gaan.
  Hoop dat je me excuseert. Laat je weten wanneer ik wel van de partij ben.
  Groetjes Joan

  1. Corrie Apon

   Heh wat jammer Joan !
   Ik ben ook niet lekker, verkouden en hoesterig….dus ben benieuwd hoe lang ik het vol hou…
   Misschien volgende week als je zin hebt, weet ook niet of ik er dan ben, maar mail vantevoren dan weet je of er nog meer mensen komen.
   Ikzelf ben er de hele maand april niet,
   beterschap !

   1. Ha Corrie,

    Ik heb vanavond toneel, en kom speciaal wat vroeger om jullie in actie te zien!;-) Tot straks.

    Groet,
    Derk

  2. Corrie Apon

   Hoi Joan !
   Gaat het beter met je ?
   Wij zijn er weer morgen hoor !
   groetjes,
   Corrie

 2. corrie heb je mijn berichtje ontvangen?
  groetjes joan

  1. Corrie Apon

   Hallo Joan,
   Ik zie nu pas je mailtje omdat ik gister vanuit mijn werk (kwart voor vier meteen de stad in ben gegaan en aansluitend naar het theater), maar we hebben lekker gebreid en er was veel belangstelling maar ik was er met een goeie vriendin.
   Volgende week komen we weer en het zou leuk zijn als je ook van de partij kan zijn ! Ik heb van Barbara (die er gister was) geleerd hoe je kabels breit, alleen heb ik nog niet de goede naalden en hulpmiddelen, maar het lukt aardig zo.
   Vond het ook leuk je te hebben ontmoet en hoop je volgende week te zien. We zijn er vanaf 19.00 !
   tot dan !
   Corrie

  2. Corrie Apon

   Hoi Joan,

   Ben je al wat opgeknapt en heb je zin om vanavond te komen? Ik ben er in ieder geval met een vriendin vanaf 7 uur.
   groetjes,
   Corrie

 3. Hallo Corrie, van Erna hoorde ik dat de breiclub vanavond door gaat. Helaas ben ik nog een beetje erg futloos, en laat vanavond dus ook verstek gaan. Hoop in ieder geval volgende week van de partij te zijn. (Vond het ontzettend gezellig om je te ontmoeten, en leuk dat je me uitnodigde).
  Groetjes Joan

 4. Stella Hooker-Haase

  Vanuit de VS wens ik jullie veel succes met de breiclub. Ik ben zelf ook lid van een breigroep hier en vond pas nog het volgende citaat, waar ik me volledig bij aansluit:
  “Not only is hand knitting fun and relaxing, but it’s therapeutic as well. Knitting is a creative way to reduce stress and anxiety. It’s a quiet, meditative activity. Like piano playing, it’s good for keeping your hands and fingers flexible. Reading and following a knitting pattern is a good way to keep your brain cells active because you’re thinking and learning all the time. In the end you’ve made something useful to wear, to give as a gift, to sell or to donate to a charity. ”

  Een hartelijke groet,
  Stella
  Voormalig inwoonster van Den Haag

  1. Corrie Apon

   Dankjewel Stella, wat leuk !

   Het loopt nog niet echt storm, maar vorige week begonnen met zn twee. Misschien vanavond meer mensen,
   groet,
   Corrie

 5. Hallo Corrie,

  Ik zou graag 12 februari mee willen doen, is er dan een brei avond? Ik verneem het graag van je,

  Groetjes Marjo

  1. Corrie Apon

   Hallo Marjo,
   In principe kan je elke woensdagavond in het theater breien of haken. Neem een vriendin mee, dan ben je niet alleen, mocht er iemand niet op komen dagen. Ikzelf weet niet of ik er de 12e ben, misschien wel. Misschien handig om met elkaar te bellen ? mijn nummer is 0617364990,
   groetjes,

   Corrie

  2. Corrie Apon

   Hallo Marjo,
   Vanavond gaan we weer breien.
   Je bent van harte welkom !
   groet,
   Corrie

  3. Corrie Apon

   Hallo Marjo !
   Nog belangstelling om te komen ?
   Je bent welkom hoor !
   groetjes,
   Corrie

 6. Corrie Apon

  Hallo allemaal,

  Vorig jaar ben ik gestart met een paar vriendinnen om op woensdagavond te breien of te haken in het theater.
  Dat wil ik dit jaar weer doen.
  Wie kan en wil hier aan mee doen ? Het is niet de bedoeling dat ik les geef of zo hoor ( ik haak, en ben niet zo goed in breien), maar meer dat je het van elkaar leert en een gezellig samen zijn in het theater.
  Dus geef je hier op. 5 februari kunnen we van start gaan wat mij betreft.

  tot dan !

  Corrie

 7. Hoi,
  Kan ik volgende week woensdagavond mee komen kijken bij de breiclub.

  Met vriendelijke groet,
  Robin khan

  1. Corrie Apon

   Hallo Robina,

   Vorig jaar ben ik met een paar vriendinnen gestart met een brei/haakclubje maar dat is nu gestopt. Ik wil wel weer beginnen als er voldoende animo voor is. Aanstaande woensdag kan ik toevallig niet maar die week er op weer wel. Het moet niet zo zijn dat ik er elke woensdag ben, omdat ik ook wel eens naar een toneelvoorstelling moet.
   groetjes,
   Corrie

  2. Corrie Apon

   Hallo Robin,

   Vanavond gaan we weer breien.
   Je bent van harte welkom,

   groet,

   Corrie