Samen genieten

De Spuigenoten organiseren leuke evenementen rondom het Theater aan het Spui. Denk aan boekbesprekingen, gezamenlijke theaterbezoeken, bijeenkomsten waar je theaterbezoek nog interessanter van wordt. Maar ook aan acties waar we het Theater aan het Spui een dienst mee kunnen bewijzen.

Spuigenoten komen niet alleen graag in Theater aan het Spui; ze zijn ook van allerlei pluimage en hebben ze uiteenlopende gewoonten en voorkeuren. De een houdt erg van de voorstellingen van de ‘huis’gezelschappen. Je weet wel, van die bekenden die je regelmatig tegenkomt. Een ander komt enthousiast opdraven na een onverwachtte uitnodiging voor een ingelaste voorstelling, een openbare repetitie, of een kennismaking met een acteur of regisseur. Soms organiseert ze zelfs een groots diner voor haar vrienden, aan van die lange tafels met veel eten, drinken en gezelligheid. Daarbij krijgt het Theater aan het Spui soms hulp van vrienden en bekenden die het leuk vinden om een handje te helpen en een steentje bij te dragen. Dan organiseren haar vrienden op hun beurt een diner, een uitje, hand- en spandiensten, een filmavond, een leesclub of iets anders waar ze naar uit zien. En waar zij op hun beurt weer hun vrienden en bekenden voor uitnodigen. Zo kunnen we iets terugdoen voor onze boezemvriend.

Spuigenoten organiseren dus een breed scala aan activiteiten. Die zullen via de website en de nieuwsbrief worden aangekondigd. Als je ook een leuk idee of plan hebt, laat dan van je horen dan kunnen we het samen realiseren!