Beleef het mee als TAHSvrijwilliger op Parade!

De Parade in Den Haag zou je best kunnen zien als het tuinfeest van de huiskamer van Den Haag, zoals directeur Cees Debets zijn theater graag noemt. Als Spuigenoot kun je de unieke Paradesfeer van dichtbij meemaken door als vrijwilliger mee te werken. In Den Haag en in Amsterdam kun je TAHS helpen met de kassa en de publieksbegeleiding. Als dank voor je hulp krijg je toegang tot alle andere voorstellingen. Als je maar liefst drie dagen komt helpen krijg je zelfs een felbegeerde Paradepas voor die stad. Leuk, blikverruimend en nog eens lucratief ook.

Als je hier zin in hebt, meld jezelf dan, met eventueel een vriend of vriendin, snel aan met het formulier onder aan deze pagina.

Wanneer?

Den Haag: De Parade staat van 5 juli t/m 14 juli in het Westbroekpark. ** Inmiddels genoeg vrijwilligers! **

Amsterdam: van 9 augustus t/m 25 augustus in het Martin Luther Kingpark. ** Inmiddels genoeg vrijwilligers! **

Hoeveel uur vrijwilligerswerk?

Iedere dag zijn de shifts van 14:00 tot 18:00 en/of van 18:00 tot 24:00. In je bericht kun je aangeven hoeveel dagen en shifts je wil werken.

Als je 1, 2 of 3 dagen meehelpt, krijg je een polsbandje waarmee je op die dag het paradeterrein op kan en gratis alle voorstellingen mag bezoeken. Als je meer dan 3 dagen meewerkt, krijg je een Paradepas waarmee je alle dagen van de Parade, in die stad, gratis toegang krijgt tot het Paradeterrein. Met beide kun je alle voorstellingen bezoeken, krijg je korting op eten bij restaurants en kun je consumptiebonnen kopen.

Wat doen vrijwilligers?

De vrijwilligerstaken zijn:

– De kassa ophalen bij financiële Paradekantoor

– Het wisselgeld in de kassa tellen

– De kaartjes ophalen bij centrale Paradekassa

– Een half uur voor de voorstelling beginnen met verkoop

– Het publiek naar binnen begeleiden.

– Aan het einde van de avond het geld in de kassa natellen en terug brengen naar het financiële Paradekantoor.

 

[easy_contact_forms fid=4]