Spuigenoten Paradeborrel

Wanneer:
4 juli 2014 @ 18:15
2014-07-04T18:15:00+02:00
2014-07-04T18:45:00+02:00
Waar:
De Parade
Westbroekpark
Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 15,-
Contact:
Derk

De afgelopen jaren was de Spuigenoten Paradeborrel steeds een groot succes, dus dat doen we dit jaar natuurlijk gewoon weer!

Op vrijdag 4 juli a.s. gaat de Parade weer open in Den Haag. In het Westbroekpark zijn dan de tenten weer neergezet en ook Theater aan het Spui is weer van de partij. In de tijdelijke Zaal 4 wordt o.a. de voorstelling “De Trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne)” van Thomas, Sacha en Jos gespeeld. De tekst is van Toon Tellegen.

Voor slechts 15 euro zorgen wij voor een heus VIP arrangement: te drinken, te eten én toegang tot de voorstelling. Je bent welkom bij Zaal 4 vanaf 18:15. Om 18:30 gaan we dan lekker eten&drinken en de voorstelling begint om 19:30 en duurt een half uur. Na afloop zien we wel hoe laat het wordt, daar is iedereen uiteraard vrij in. Toegang tot de Parade zelf, mag je zelf regelen. Als je vóór 16:00 op het terrein bent, is die toegang gratis. Het Paradeterrein is in het Westbroekpark (achter Madurodam).

Er is een beperkt aantal plekken in Zaal 4 (het TAHS-huisje), dus meld je wel even van tevoren aan. Dan weten we ook wat we met de cateraar moeten regelen. Aanmelden kan hieronder.

[easy_contact_forms fid=7]

 

Tot 4 juli!

 

Over de voorstelling

De Trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne) is een beeldende voorstelling over de bijzondere ontmoetingen tussen een grootvader en zijn kleinzoon, over verhalen vertellen en over het oude Rusland. Zoals bijvoorbeeld het verhaal over de verschrikkelijk niesende neushoorn die dwars door de balzaal van het winterpaleis van de Tsaar denderde. Óf dat het Russisch wel elf verschillende woorden voor schuld kent, zoals Eskimo’s dertig verschillende woorden voor sneeuw kennen. Grootvader vertelt verhalen over zijn familie, over eigenaardige gebruiken en levenswijsheden. Door Toon Tellegen heel precies opgeschreven en door Thomas, Sacha en Jos, ruim honderd jaar na hun ontstaansgeschiedenis, opnieuw verteld.