Spuigenoten Paradeborrel

Wanneer:
11 juli 2019 @ 18:45
2019-07-11T18:45:00+02:00
2019-07-11T19:00:00+02:00
Waar:
De Parade
Westbroekpark
Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 17,50
Contact:
Derk

Donderdag hadden we nog niet gehad als borreldag. Dus daarom speciaal voor dit jaar: donderdag=Spuigenoten-Paradeborrel-dag!

Op donderdag 11 juli a.s. organiseren we op de Haagse editie van de Parade weer de borrel. In het Westbroekpark zijn dan de tenten weer neergezet en ook Theater aan het Spui is weer ruimschoots van de partij. In de tijdelijke Zaal 4 gaat we naar de voorstelling “Selfkicker” van de Poezieboys.

Voor slechts € 17,50 (dank alvast aan HNT/Theater aan het Spui voor de sponsoring!) wordt weer gezorgd voor een heus VIP-borrel arrangement: te drinken, lekkere snacks én toegang tot de voorstelling.

De voorstelling begint om 18:45, duurt een half uurtje en na afloop gaan we borrelen, dus vanaf 19:15. Zorg dat je op tijd bent (18:30), dan kunnen we het financiële deel afhandelen en kun je vervolgens onbezorgd naar de voorstelling en meeborrelen.

Toegang tot de Parade zelf mag je zelf regelen. Als je vóór 15:00 op het terrein bent, is die toegang gratis. We Are Public leden hebben sowieso gratis toegang tot de Parade. En in de “Spoor” (NS) van deze maand staat een actie voor een tweede kaartje gratis. De Parade wordt gehouden in het prachtige Westbroekpark, dat overigens op andere momenten ook zeer het bezoeken waard is, dan om te genieten van groen en rust.

Er is een beperkt aantal plekken in Zaal 4 (het TAHS-huisje), dus meld je wel even van tevoren aan. Alleen dan kun je van het arrangement gebruik maken. En dan weten we ook wat we met de cateraar moeten regelen. Aanmelden kan hieronder.

Aanmelding Spuigenoten Paradeborrel 2019

 

Anti-spam

 

Tot 11 juli!

 

Over de voorstelling

In 1966 lanceerde Simon Vinkenoog in een uitverkocht ‘Poëzie in Carré’ een ZENUWBOM: Johnny The Selfkicker. Tijdens deze doorbraak scandeerde hij over Naakte Chicks & Vlees op een Amsterdamse toneelschoolstoep, imiteerde hij vuurwerk en herhaalde eindeloos de zin: ‘Kom toch eens klaar klootzak!’. Hij werd uitgejouwd door het publiek, met een bos narcissen voor zijn kop geslagen en van het podium gezet. The SELFKICKER was born: Nederlands eerste en enige performancedichter. De Poezieboys moesten hem wel een ode brengen; schrijver en entertainer Johnny van Doorn aka THE SELFKICKER, ELECTRIC GEUBELS, ELECTRIC JEZUS, SUPER CLOWN, ZACHTMOEDIGE BARBAAR, EN EERSTE NIEUWE ROMANTICUS OP AARDE.