Side-Kicks gezocht!

Wanneer:
19 april 2014 @ 18:30
2014-04-19T18:30:00+00:00
2014-04-19T19:00:00+00:00
Waar:
Zaal 3
De Constant Rebecqueplein
Kosten:
€ 15,-
Contact:
Martijn Westerop
Dit seizoen waren Schwalbe en Thibaud Delpeut de theatermakers die Theater aan het Spui (samen met andere vlakkevloertheaters in Nederland) ondersteunden in het kader van de Coproducers. Volgend seizoen ondersteunen we onder meer het gezelschap Moeremans & Sons. Met Sarah Moeremans, die je ongetwijfeld nog kent van de Pax voorstelling in de tent destijds.
Wat zo leuk is aan dit gezelschap is dat ze op zoek zijn naar Side-Kicks, mensen die ze een warm hart toedragen en anderen weten enthousiast te maken voor dit gezelschap. Dat kunnen natuurlijk ooms, tantes, studiegenoten etc. zijn die in de speelsteden wonen. Maar ook mensen die enthousiast zijn over hun voorstellingen. Er zijn dit seizoen twee kansen om nu alvast kennis te maken met Moeremans en Sons. Namelijk de voorstelling Kill Your Character in Zaal 3 (http://www.theateraanhetspui.nl/agenda/790) en de voorstelling Crashtest Ibsen (http://www.theateraanhetspui.nl/agenda/696) van het Noord Nederlands Toneel, met veel van dezelfde spelers.

Heb je interesse?

Je mag helemaal gratis en vrijblijvend naar de genoemde voorstellingen om kennis te maken! 

Het is leuk om Side-Kick te zijn. Je maakt onderdeel uit van het team rond Moeremans & Sons en wordt nauw bij het gezelschap betrokken. Wanneer het andere publiek de zaal moet verlaten, blijven de Side Kicks gezellig naborrelen in de zaal en dat soort dingen. En het is een heel leuk gezelschap met enthousiaste jonge mensen. Je krijgt er echt energie van

Stuur een mailtje naar martijn@tahs.nl en vraag je gratis kaartje aan.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *