Naar Deniese en Seriese

Wanneer:
16 februari 2014 @ 12:30 – 16:00
2014-02-16T12:30:00+01:00
2014-02-16T16:00:00+01:00
Waar:
Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
Nederland
Kosten:
Eventueel kaartje voor de voorstelling

denieseIn de foyer is het soms nog te horen: waar is Deniese toch gebleven? De snelste barvrouw ter wereld (of in elk geval van Den Haag) werkt sinds dit seizoen niet meer bij TAHS, en ze wordt nog regelmatig gememoreerd. Deniese werkt inmiddels bij Theater/filmhuis Dakota en naar het schijnt komt de rook nog steeds onder haar fabuleuze schoenen vandaan. Tijd om dat eens met eigen ogen te gaan bekijken!

We willen Deniese gaan bezoeken op zondagmiddag 16 februari. Op die middag treedt Astrid Seriese, samen met Erwin van Ligten, op in Dakota. In hun programma “Blues & Poetry” bundelen zangeres Seriese en gitarist Van Ligten hun krachten. Songs van onder anderen Duke Ellington, Tom Waits en John Hiatt worden afgewisseld met melancholische songs uit het repertoire van Billie Holiday en gloednieuwe liedjes gecomponeerd door Seriese en Van Ligten. Ze keren in Blues & Poetry terug naar de bron, naar het genre waar hun liefde voor muziek begon: de blues.

De voorstelling, die begint om 14:30, is optioneel: als je gewoon gezellig aan de bar wil hangen is dat natuurlijk ook prima. Zie voor meer informatie over de voorstelling de site van Dakota. Na afloop blijven we natuurlijk nog even hangen!

Voor diegenen die niet precies weten waar Dakota ligt, of voor hen die het gewoon leuk vinden om met een groepje naar Deniese te gaan fietsen we om 13:30 vanaf het Theater aan het Spui naar Dakota.

 


Reacties

2 reacties op “Naar Deniese en Seriese”

 1. Kopen/bestellen we de kaartjes ‘gewoon’ bij TAHS?
  Wij (Gerrit en ik) willen er wel naar toe.

  1. Ha Flora,

   Dakota staat los van TAHS, dus de kaartjes moet je bij hun kassa bestellen. Op deze pagina staat een groene knop “Buy Tickets” (onder het routekaartje) waarmee je direct op de website van Dakota uitkomt.

   Groet,
   Derk