De Laatste Dagen der Mensheid

Wanneer:
21 april 2015 @ 19:00 – 23:00
2015-04-21T19:00:00+02:00
2015-04-21T23:00:00+02:00
Waar:
Theater aan het Spui
Spui
Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 17,50 voor het kaartje, ca. € 10,- voor het eten.
De Laatste Dagen der Mensheid @ Theater aan het Spui | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland

In de uitvoering door ’t Barre Land door de Theaterencyclopedie uitgeroepen tot één van de belangrijkste voorstellingen uit de Nederlandse theatergeschiedenis: De laatste dagen der mensheid is het omvangrijkste toneelstuk dat ooit is geschreven, met de meeste rollen, de meeste dialecten en de meeste scènewisselingen. Het behandelt in vijf bedrijven de vijf oorlogs jaren en speelt zich af op de straten van Wenen en Berlijn, in de loopgraven en veldhospitalen, theaters en onderzeeers.

Er zijn voorstellingen die je gezien moet hebben, en er zijn voorstellingen die je nog een keer moet zien. Dit is er zo eentje. En de Spuigenoten gaan er naar toe, op 21 april.

De voorstelling duurt lang en begint daarom al om 19:30. Om goed beslagen ten ijs te komen laten we vooraf pizza’s aanrukken en serveren we (in goede Barre Land traditie) Oostenrijkse rode wijn.

Omdat we van tevoren wat moeten gaan regelen voor het eten en drinken, willen we heel graag dat je je even aanmeldt. Dat kan (kon inmiddels) middels het formulier hieronder.

Het kaartje kun je gewoon bij de kassa van het theater kopen (zie de groene knop hierboven). Het eten, de wijn en de gezelligheid reken je met ons af. We denken dat dat ongeveer een tientje per persoon wordt.

Ook als je al een kaartje voor deze voorstelling hebt gekocht, kun je je gewoon aanmelden voor onze indronk.