Samen naar de Parade

De Parade in Den Haag zou je best kunnen zien als de tuin van de huiskamer van Den Haag, zoals directeur Cees Debets zijn theater graag noemt. Daarom willen we daar het oprichtingsfeestje organiseren van de eigen vriendenclub van Theater aan het Spui: de Spuigenoten! Voor (de directie van) ons theater is zo’n vriendenclub heel belangrijk, beter gezegd van levensbelang, in deze economische en culturele stormachtige tijden. Een trouwe en actieve vriendenclub maakt de unieke plek die TAHS inneemt in het Haagse culturele leven en aanbod nog eens extra zichtbaar.

Het oprichtingsfeestje van Spuigenoten wordt dus een tuinfeest: op de Parade bij het het houten tuinhuis (alias Bij Herman) van Theater aan het Spui. Het Paradeterrein is in het Westbroekpark (achter Madurodam). Daar gaan we toosten op de Spuigenoten, de kersverse vriendenclub van Theater aan het Spui op dinsdag 10 juli. Vanaf 19:00 uur is daar een gezellige borrel met hapjes en drankjes. Daarna gaan we natuurlijk samen naar de (besloten) voorstelling TE KOOP. Dat is vast een ontzettend leuke voorstelling geworden; wij zagen al een openbare repetitie begin juni. Als groep kunnen we naar schatting voor ongeveer €20 per persoon kunnen eten, drinken én naar de voorstelling.

Natuurlijk is er ook in deze openlucht huiskamer alle gelegenheid om met elkaar, spelers en medewerkers van Theater aan het Spui na te praten en de rest van de avond het Paradeterrein verder te verkennen.

Tot ziens!