Spuigenoten Paradeborrel

Wanneer:
12 juli 2017 @ 18:30
2017-07-12T18:30:00+02:00
2017-07-12T18:45:00+02:00
Waar:
De Parade
Westbroekpark
Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 15,-
Contact:
Derk

Hoe kun je beter de week doormidden zagen dan met de inmiddels beroemde Spuigenoten Paradeborrel!?

Op woensdag 12 juli a.s. organiseren we op de Haagse editie van de Parade weer de borrel. In het Westbroekpark zijn dan de tenten weer neergezet en ook Theater aan het Spui is weer ruimschoots van de partij. In de tijdelijke Zaal 4 gaat we naar de voorstelling “The Very Tired Girl” van Loek de Bakker en Yela de Koning.

Voor slechts 15 euro zorgen wij voor een heus VIP-borrel arrangement: te drinken, lekkere snacks én toegang tot de voorstelling.

We gaan eerst gezellig borrelen (18:30) en daarna naar de voorstelling van 19:45.

Toegang tot de Parade zelf, mag je zelf regelen. Als je vóór 15:00 op het terrein bent, is die toegang gratis. Het Paradeterrein is in het prachtige Westbroekpark, dat overigens op andere momenten ook zeer het bezoeken waard is, dan om te genieten van groen en rust.

Er is een beperkt aantal plekken in Zaal 4 (het TAHS-huisje), dus meld je wel even van tevoren aan. Dan weten we ook wat we met de cateraar moeten regelen. Aanmelden kan hieronder.

Aanmelding Spuigenoten Paradeborrel 2017

 

Anti-spam

 

Tot 12 juli!

Update 29-6: er zijn nog slechts 10 plekken beschikbaar!

 

Over de voorstelling

In een razendsnelle soloperformance maken we kennis met Lisa, die ons vagelijk bekend voorkomt maar ook wel heel veel weg heeft van Melania of Paris. Is dit één en dezelfde persoon? En wie is die actrice eigenlijk?

THE VERY TIRED GIRL gaat over een reeks bekende vrouwen en een actrice die aan het eind van de dag doodmoe in bed kruipen. Moe van de schone schijn, moe van verveling, moe van de eenzaamheid, moe van de glitter en glamour, moe van zich steeds anders moeten voordoen dan ze zijn, moe van zichzelf. We zien hen op de toppen van hun kunnen. Tot hun glimlach breekt, de plaat blijft hangen of de auto-tune hapert.