Spuigenoten Paradeborrel

Wanneer:
15 juli 2018 @ 17:15
2018-07-15T17:15:00+02:00
2018-07-15T17:30:00+02:00
Waar:
De Parade
Westbroekpark
Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 15,-
Contact:
Derk

Hoe kun je beter de week eindigen dan met de inmiddels beroemde Spuigenoten Paradeborrel!?

Op zondag 15 juli a.s. organiseren we op de Haagse editie van de Parade weer de borrel. In het Westbroekpark zijn dan de tenten weer neergezet en ook Theater aan het Spui is weer ruimschoots van de partij. In de tijdelijke Zaal 4 gaat we naar de voorstelling “De Worsten van Babel” van Hugo, Jasper & Marius.

Voor wederom slechts 15 euro (dank aan HNT/Theater aan het Spui voor de sponsoring!) wordt weer gezorgd voor een heus VIP-borrel arrangement: te drinken, lekkere snacks én toegang tot de voorstelling.

De voorstelling begint om 17:15. Zorg dat je op tijd bent, dan kunnen we het financiële deel afhandelen en kun je vervolgens onbezorgd naar de voorstelling en aansluitend lekker borrelen.

Toegang tot de Parade zelf, mag je zelf regelen. Als je vóór 15:00 op het terrein bent, is die toegang gratis.
En: als je We Are Public-lid bent, neem dan je pas mee, want ook dan kom je gratis het terrein op.
De Parade wordt gehouden in het prachtige Westbroekpark, dat overigens op andere momenten ook zeer het bezoeken waard is, dan om te genieten van groen en rust.

Er is een beperkt aantal plekken in Zaal 4 (het TAHS-huisje), dus meld je wel even van tevoren aan. Alleen dan kun je van het arrangement gebruik maken. En dan weten we ook wat we met de cateraar moeten regelen. Aanmelden kan hieronder.

Aanmelding Spuigenoten Paradeborrel 2018

 

Anti-spam

 

Tot 15 juli!

 

Over de voorstelling

Kookprogramma’s zijn meestal stom want ze gaan altijd om het eindresultaat: Snel, makkelijk en gezond. Maar koken is zoveel meer. Om dat te bewijzen maken De Worsten van Babel hun eigen kookprogramma. Hierin onderzoeken ze wat je nog mag eten in een wereld waarin je niet meer weet wat gezond, duurzaam of biologisch is. De Worsten van Babel helpen je de wereld te redden met wat je in je mond stopt. Ze leren je waarom je juist wel vlees moet eten en waarom je juist veganist moet zijn. Maar vooral waarom je moet koken.